Krvavi ljubavni balkanski trougao u Beču

Objavljeno: 30. 8. 2016 u 15:13h

U Beču u ljubavnom balkanskom trouglu sinoć je najdeblji kraj izvukao muškarac porijeklom iz BiH.

Kako pišu austrijski mediji sinoć je oko 20.30 sati 51-godišnji Hrvat došao pred vrata svoje bivše supruge, 35-godišnje Srpkinje i dugo lupao po njima dok mu ih nije otvorila.

Po ulasku u stan ljubomorni bivši suprug izvukao je nož dug osam centimetara i nasrnuo je na ženu. Ona je uspjela pobjeći, ali je napadač otkrio kako se iza jednih vrata krije ljubavnik njegove bivše supruge, a to je bio 40-godišnjak porijeklom iz BiH. Hrvat ga je potom napao nožem i ubo ga u rame.

Zatim je ponovo krenuo na bivšu suprugu, povukao je za kosu i tukao je. Za to vrijeme muškarac iz BiH ljubavnicu je ostavio na cjedilu, te je pobjegao iz stana na drugi sprat u zgradi, odakle je pozvao policiju. Policija je brzo uhapsila napadača, te je pronađen i nož koji je bacio nakon što je izašao iz stana.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/krvavi-ljubavni-balkanski-trougao-u-becu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot