Crna Gora: Strašna nesreća porodice iz Kragujevca

Objavljeno: 27. 8. 2016 u 16:42h

Kragujevčanin M.R. je poginuo, a njegova supruga D.R. teže je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 12 sati u mjestu Božovića Polje na magistralnom putu Bijelo Polje – Mojkovac.
Supruga Kragujevčanina (69) je nakon zbrinjavanja u bjelopoljskoj bolnici transportovana u podgorički KBC.

Do udesa je navodno došlo kada je automobil marke “Citroen Saxo” udario u teretno motorno vozilo koje je prevozilo drvenu građu, a kojim je upravljao Bjelopoljac A.K.

Saobraćaj je na tom djelu puta u prekidu.

Ranije danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica – Kolašin teške tjelesne povrede zadobio je Beograđanin čiji su inicijali N.K. (37), saopštila je crnogorska policija.

Udes se dogodio u mestu Bioče, nedaleko od Podgorice, kada su se sudarila tri putnička motorna vozila.

Policija je, kako se navodi, morala da siječe automobil Beograđanina da bi ga izvukla, a poslije toga je prebačen u Klinički centar Crne Gore.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/crna-gora-strasna-nesreca-porodice-iz-kragujevca/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot