Posao.ba nudi najcool posao za studente u BiH – Postani Particooler

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 12:30h

Agencija Posao.ba za marketinšku agenciju Toolbox traži na inovativan način, idealnu osobu za unikatan posao na bh. tržištu – “Particooler” – student brand manager za područje gradova Sarajevo, Mostar, Tuzla, Banjaluka i Zenica.
Iz Agencije Posao.ba navode šta je potrebno za navedeni posao:

Nije potrebno:

– 20 godina prethodnog iskustva na sličnim poslovima,
– certifikat za NASA pilota,
– ozbiljnost i analitičnost – ne idemo na Mars, tu smo da se zabavljamo!

Potrebno:

– Voliš uživati u zabavama do kasno uveče ili bolje rečeno do jutra
– Imaš urođeni talent za komunikaciju (progovorio/la bi i sa kamenom)
– Svakodnevno si okružen sa najmanje 10 prijatelja?
– Podne ti je jutro?
– Online si na društvenim mrežama 24/7?

Šta se nudi:

Konačno i u BiH možeš da studiraš, zabavljaš se i radiš, a pri tome imaš platu, automobil i telefon. Sve što trebaš je da se dobro zabavljaš, uz malu dozu odgovornosti. 🙂

Šta je Particooltura?

Zajednica mladih ljudi, studenata, iz cijele Bosne i Hercegovine koji imaju jedan cilj – druženje!

Zamisli dernek, sve po tvom standardu, ali više ništa ne fali! Particooltura vam je omogućila dernek za Dž., vi samo trebate da radite to što biste radili inače, budete malo kreativni i postanete član zajednice. Glavni pokrovitelj zajednice je Tuborg.

Kroz komunikaciju u FB zatvorenoj grupi ili forumu na particooltura.ba možete se družiti sa studentima i mladim ljudima iz cijele BiH i osvajati luda putovanja, besplatne karte, cool odjeću…

U Particooltura zajednicu se mogu učlaniti sve punoljetne osobe, upustvo za pristup možete pogledati na particooltura.ba

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/posao-ba-nudi-najcool-posao-za-studente-u-bih-postani-particooler/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])