Mladić ubijen u sačekuši: Likvidirali ga na terasi

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 10:05h

Kriminalistička policija intenzivno traga za napadačima, koji su u pucnjavi, u srijedu oko 17.30, u Nemanjinoj ulici u Čačku, hicima iz pištolja ubili dvadesetosmogodišnjeg Strahinju Ičelića.
Utvrđeno je da su napadači sa mjesta zločina pobjegli “golfom peticom”, sive boje, registarskih oznaka ČA 058-ĆE, pa policija poziva sve građane koji primjete ovo vozilo da se jave na telefon ovdašnjoj Policijskoj upravi.

Do pucnjave je, da podsjetimo, došlo, odmah nakon što je Ičelić izašao iz taksi vozila i uputio se u svoj stan, u Nemanjinoj ulici broj 8. Dok se vozio u taksiju, nezvanično saznajemo, pozvao je majku i rekao joj da ga neko prati.

Kada je ušao u stan, koji se nalazi u prizemlju zgrade, izašao je na terasu. Tada je na njega iz pištolja zapucao zasada nepoznati napadač.

“Ubica je ispalio više hitaca, a dva metka su prošla kroz plastičnu ogradu terase i pogodila Ičelića, koji je zadobio prostrijelnu ranu ispod desnog rebarnog luka”, rekao nam je izvor iz policije.

“Tom prilikom su mu teško oštećeni unutrašnji organi, najviše jetra. Ranjeni Ičelić uspio je da uđe u stan i sjedne na krevet. Obilno je krvario. Nedugo potom, u stan su ušli njegova majka i drugar, koji su ga zatekli na krevetu, u veoma teškom stanju.

Odmah je prevezen na urgentno odjeljenje čačanske bolnice. Hirurzi su se borili za njegov život nekoliko sati, ali, nažalost, za mladića nije bilo spasa. Zamjenik višeg javnog tužioca naložio je obdukciju, a očekuje se dolazak specijaliste sudske medicine iz Beograda Ljubiše Božića. Na mjestu tragedije, policija je pronašla tri čaure.

Policijska istraga, prema našim saznanjima, odmah je išla u pravcu neraščišćenih računa dvije grupe čačanskih momaka, koji su od ranije poznati policiji, i čiji sukob traje nekoliko godina. Naime, Ičelić je prije otprilike dvije i po godine ušao u sukob sa grupom mladića iz kriminalne sredine. To se dogodilo neposredno prije nego što je otišao na odsluženje zatvorske kazne. Osuđen je jer je prije četiri godine u čačanskom kafiću “Montana” mačetom nanio teške povrede ruke osamnaestogodišnjem D. T. On je, zbog ozbiljnih ozlijeda, završio na dugotrajnom liječenju na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Ičelić je prije dvije nedjelje izašao iz zatvora.

“Prvo se pomislilo da se radi o osveti zbog napada mačetom. Ali od toga se ubrzo odustalo, jer se došlo do saznanja da je Ičelić ušao u sukob sa drugom kriminalnom grupom”, rekao nam je izvor iz policije.

“Razlozi su još nepoznati, kao i sam motiv ovog ubistva. Pretpostavlja se da se radi o nekakvim neraščišćenim računima od ranije.”

“Revolveraš” imao saučesnike

Oni koji su organizovali sačekušu i koji su pucali, evidentno je, imali su namjeru da ga ubiju, saznajemo od izvora bliskih istrazi.

“Pretpostavlja se da je ubicu čekala nepoznata osoba u “golfu petici”, kojim su se, nakon napada, udaljili u nepoznatom pravcu.

Ičelić je, inače, sin čačanskog privrednika, koji je vlasnik više kladionica širom Srbije.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mladic-ubijen-u-sacekusi-likvidirali-ga-na-terasi/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])