Hit oglas za posao: Gazda od radnika traži da radi 30 stvari i da ima 13 neophodnih kvalifikacija! (Foto)

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 14:38h

Oglas za posao koji je juče osvanuo na društvenim mrežama, napravio je opštu pometnju. Internetom kruže diskusije, jedni se svađaju, drugi su i dalje u čudu. A šta je zapravo u pitanju? Jedna “sitnica”. Poslodavac od svog budućeg zaposlenog, za mjesto ekonomskog menadžera, traži samo jedno, a to je 30 zaduženja i 13 potrebnih znanja, vještina i osobina.

Stalna dostupnost na telefonu, izdavanje predračuna, računa, izvoz i uvoz robe, tenderi i javne nabavke, plaćanja, obrada slika, fakultetska diploma, visok stepen opšte pismenosti, napredno poznavanje internet oglašavanja… Mislite da je kraj? Nije!

Od vas očekuje i da plaćate fakture, pravite ugovore, šaljete robu, poznajete koncept u PDV sistemu, pakujete robu, radite istovar (i utovar po potrebi!), osmišljavate i sprovodite online marketing kampanju, obrađujete slike i tekstove u programima… Ni tu nije kraj, ali da usporimo malo.

ooglas

U vremenu u kojem živimo, gdje ljudi jedva nalaze posao, nije li malo previše pretenciozno postaviti ovakav oglas?

Da li je to što se gazda ranije susretao sa neradniicima, ili traži samo ozbiljne saradnike, nikada nećemo saznati jer je, čim je čuo da ga “zovu oni iz “Blica””, postao veoma zauzet i bez mogućnosti da se javi na telefon. Možda pregleda silne pristigle prijave za posao?

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/hit-oglas-za-posao-gazda-od-radnika-trazi-da-radi-30-stvari-i-da-ima-13-neophodnih-kvalifikacija-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot