Beogradska policija na nogama: Blokirana zgrada u potrazi za napadačem (Foto)

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 09:05h

Policija nakon cjelonoćne potrage nije uspjela da nađe naoružanog napadača koji je pucao na automobile na Novom Beogradu, a potom pobjegao u zgradu u Bloku 45.

Policija se i dalje nalazi ispred zgrade u Bloku 45 u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu, u koju je sinoć nakon pucnjave ušao naoružani muškarac, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Drama je počela u četvrtak nešto poslije 20 sati, kada je nepoznati muškarac, vozeći automobil tipa BMW, otvorio vatru iz pištolja, pucao u vozila i udarao u njih. Kada je doživio havariju na prednjem lijevom točku automobila, pobjegao je u zgradu u Ulici Jurija Gagarina sa brojem 241, koja ima 14 spratova i 90 stanova.

Screenshot_1

Stanovnici zgrade su vidjeli kako naoružan pištoljem ulazi u objekat, alarmirali su policiju koja je poslala specijalne snage, kao i pse tragače, koji su, kako prenose beogradski mediji, “osjetili nešto na osmom i devetom spratu”. Policija nije identifikovala napadača. Prema nezvaničnim informacijama, koje prenosi N1, radi se o muškarcu od oko 45 godina.

“Auto koji je vozio nije njegov, policija nije utvrdila kome pripada”, dodaje N1.

Screenshot_2

Policija je naredila stanovnicima da ne izlaze, blokiran je ulaz zgrade, kao i cijeli Blok 45, a potom su dvije ekipe ušle u zgradu, jedna od njih i sa opremom za obijanje. Stanovnici zgrade u kojoj se krije napadač su na društvenim mrežama navodili da je u toku obijanje stanova, kao i da su policajci pretraživali stanove u kojima je “bilo nekoga da otvori”.

Policija je, kako navode beogradski mediji, pronašla dva pištolja u napuštenom automobilu napadača. Jake policijske snage opkolile su soliter u kojem se nalazi napadač, a na licu mjesta stigli su i policajci sa dresiranim psima.

Poslije nekoliko sati potrage, u kojoj je pretraživan sprat po sprat, stanarima je dozvoljeno da se vrate, ali su specijalne jedinice i dalje u soliteru i oko njega.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/beogradska-policija-na-nogama-blokirana-zgrada-u-potrazi-za-napadacem-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])