Ispovijest oca surovo ubijenog dvogodišnjaka: Srce mi se cijepa, ali moram da izdržim zbog drugog sina!

Objavljeno: 25. 8. 2016 u 10:12h

Brinuo sam o djeci koliko god sam mogao, svaki trenutak sam im posvećivao, za njih sam živio. Ali, zbog rada po smjenama, nisam mogao da ih uzmem potpuno kod mene. Srce mi se cijepa od bola, nema za mene utjehe, a mora se dalje zbog drugog sina.

Ovako za “Novosti” govori Slađan Rebić, otac dvogodišnjeg Lazara, koga su u selu Kamenica kod Zvornika ubili pa zakopali njegovi ujak i ujna.

Tužilaštvo je za osumnjičene Mijata Stankića i Fatimu Durak zatražilo pritvor do 30 dana, ali još nije poznato šta ih je nagnalo na ovaj monstruozan zločin.

Tijelo dječaka bi trebalo da uskoro bude ekshumirano i poslato na obdukciju.

Modrice po tijelu

Prilikom posjete djeci u Kamenici primećivao sam da je Lazar imao modrice po licu, ali mi je bilo neprijatno da je pitam:

“Jesi li tukla dijete? Posljednji put kada sam vidio Lazara, primjetio sam ogrebotine na licu. Na moje pitanje od čega je to, Fatima mi je rekla da on ima duge nokte i da se sam ogrebao”, kaže Slađan Rebić.

Nezvanično se saznaje da je mali Lazar nervirao Fatimu te kobne večeri, dok je razgovarala telefonom, pa ga je pretukla.

Jedan od udaraca je bio koban jer je dječak prilikom pada razbio glavu o beton. U noći između 16. i 17. avgusta Fatima i njen nevjenčani suprug Mijat Stankić su odnijeli dječaka u obižnju šumu i zakopali ga.

“Ja sam nestanak mog sina i Fatime prijavio policiji”, nastavlja Rebić, u šoku i bolu:

“I sam sam se dao na traganje, pa sam saznao da je ujutru, oko tri sata, Fatima viđena u Karakaju kod Zvornika kako stopira, ali bez djeteta. Ovo ni u najcrnjim snovima nisam mogao da usnim”.

Otac djeteta Slađan Rebić nakon razvoda od supruge Rose nastavio je jedno vrijeme da se brine o sinovima Lazaru i mlađem Marku.

Majka nije htjela da čuje za djecu, a Slađan nije mogao da provodi vrijeme s njima. Zato su povjerena majčinoj majci, koja je stara i bolesna. Djecu su onda preuzeli ujak i ujna, iako je bilo poznato da su oboje alkoholičari.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ispovijest-oca-surovo-ubijenog-dvogodisnjaka-srce-mi-se-cijepa-ali-moram-da-izdrzim-zbog-drugog-sina/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot