Razbojništvo u Klašnicama: Naoružani pljačkaši ukrali 2.000 maraka iz marketa “Tropik

Objavljeno: 24. 8. 2016 u 11:24h

Policija traga za trojicom naoružanih razbojnika koji su sinoć opljačkali market “Tropik”, u Klašnicama, kod Laktaša.

“Nezavisnim” je potvrđeno da su ukrali oko 2.000 maraka, nakon čega im se izgubio svaki trag.

“Policijskoj stanici Laktaši, sinoć oko 21.45 časova, prijavljeno je da je izvršeno razbojništvo od strane tri nepoznata maskirana izvršioca uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja prema radniku marketa”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

“Nezavisne” saznaju da su pljačkaši imali pištolj i automatsku pušku.

“Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se izvrši uviđaj i da se preduzmu sve potrebne mjere i radnju u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska izvršioca”, naglasila je Markanovićeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/razbojnistvo-u-klasnicama-naoruzani-pljackasi-ukrali-2-000-maraka-iz-marketa-tropik/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])