Strašna nesreća: Automobil prepolovljen, putnici prošli s povredama (Foto)

Objavljeno: 23. 8. 2016 u 14:01h

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.40 sati u mjestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda teško je povrijeđena jedna osoba, dok su dvije prošle s lakšim povredama.

Kako je saopšteno iz PU brodsko-posavske, osobnim automobilom slavonsko-brodskih registracija upravljao je 19-godišnji vozač pod uticajem alkohola (0,26 promila) s kojim su u vozilu kao putnici bili 17-godišnjak (na prednjem sjedištu) iz Slavonskog Broda i 20-godišnjak iz Tomice (na zadnjem sjedištu).

foto1

Vozač i putnik na zadnjem sjedištu nisu bili vezani sigurnosnim pojasom. Automobil se kretao trotoarom kroz mjesto Vranovce od zapada u smjeru istoka.

Po ulasku u lijevu krivinu zbog neprilagođene brzine stanju i uslovima na putu vozač je po izlasku iz krivine izgubio nadzor nad vozilom, prešao u lijevu traku, a potom sletio preko travnate bankine u odvodni kanal sa sjeverne live strane trotoara i desnim bočnim djelom automobila udario u ivicu betonskog ulaza.

foto

Tom prilikom je zbog siline udara došlo do razdvajanja prednjeg i zadnjeg dijela vozila. Prednji dio vozila se zaustavio na sjevernoj traci, a zadnji dio automobila u kojem su bili vozač i putnici je u nekontrolisanom kretanju po travnatoj površini prednjim djelom udario u zid kuće, gdje se i zaustavio dok je otpali poklopac gepeka udario u kuću.

U nesreći teže je vozač suvozač dok su vozač i putnik na zadnjem sjedištu zadobili lakše tjelesne povrede. Policija će protiv vozača nadležnom državnom tužilaštvu dostaviti krivičnu prijavu zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/strasna-nesreca-automobil-prepolovljen-putnici-prosli-s-povredama-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot