Šok u Subotici: Migrant skalpelom isjekao dječaka po glavi!

Objavljeno: 23. 8. 2016 u 14:39h

S.S. (16) iz Subotice zadobio povrede kada ga je migrant skalpelom rasjekao po glavi dok je dječak, zajedno sa bratom D.S. htio da mu pomogne da nađe prenoćište.
Maloljetniku je povrijeđena i noga prilikom pada pošto ga je migrant kada se dijete sagnulo skalpelom posjekao po zadnjem dijelu glave pri čemu mu je rasjekao i uvo.

Dječaci su još uvijek uplašeni i u šoku i ne žele da javno govore o napadu, a njihova prijateljica M. P. (17) kaže za “Alo” da se sve odigralo 17. avgusta u centru grada i da je samo igrom slučaja izbjegnuta tragedija.

“Naše društvo se okupilo u parku ‘Ferenca Rajhla’, u blizini željezničke stanice. Ne ostajemo dugo, najkasnije do 22 sati, a to veče oko 21 časova su nam prišla trojica migranata. Pitali su za prenoćište i drugar je pokušavao da im objasni kuda da idu, ali pošto ne zna dobro engleski njih dvojica su krenuli sa njima, da im pokažu put. Nedaleko od parka drug se sagnuo, a jedan od migranata, koji je djelovao najmirnije, iz čista mira je izvadio skalpel i posjekao mu glavu”, kaže M. P.

Djevojčica je još sjedila u parku sa društvom kada su se braća vratila i odmah je pozvala Hitnu pomoć, a neko iz društva policiju.

“Sjeli smo na klupe bliže putu, njemu je krv jako curila i pokušavali smo maramicama da je zaustavimo. Povrijeđenog druga je hitna odvezla u bolnicu, a njegov brat je ostao da sačeka policajca i sve mu je ispričao. Uplašeni smo jako, a čula sam od drugara da su istu tu trojicu ponovo juče vidjeli u gradu”, dodaje M. P.

Njena majka Slađana Perišić objavila je na Fejsbuk profilu upozorenje i apel svima da dijele njen post u kojem ukratko opisuje cijeli slučaj.

“U šoku sam jer tim ljudima se u našoj zemlji pomaže, a oni nam ovako vraćaju što nam djecu povređuju. To su sve zlatna deca koja su htjela da im pomognu i zaista je neljudski da im se to vrati na ovaj način”, zaključuje Perišićeva.

U policiji potvrđuju da su migranti napali dvojicu maloljetnika i da je jedan od njih povrijeđen. Policija je po pozivu mladih odmah reagovala i o svemu obavijestila Osnovno javno tužilaštvo i dalje intenzivno traga za napadačima.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sok-u-subotici-migrant-skalpelom-isjekao-djecaka-po-glavi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot