Slovenija: Poginuo vozač kamiona porijeklom iz BiH (Video)

Objavljeno: 23. 8. 2016 u 12:39h

Vozač kamiona porijeklom iz BiH poginuo je u saobraćajnoj nesreći aa autoputu između Logateca i Vrhnika u Sloveniji.

U nesreći, koja se dogodila u ponedjeljak, učestvovao je kamion i cisterna, prenosi slovenački portal “24ur.com”. Cisterna se, prema pisanju slovenačkih medija, zaustavila zbog probušene gume, a u nju se zaletio kamion koji je prevozio sladoled.

Prilikom sudara došlo je do požara, kamion je probio ogradu i prevrnuo se, a vozač je poginuo na licu mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o 47-godišnjem državljaninu Slovenije porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Cisterna je jednim dijelom stajala na desnoj traci autoputa koji je bio zatvoren nekoliko sati nakon nesreće, saopštila je slovenačka policija.

Materijalna šteta nastala u nesreći procjenjuje se na oko 200.000 evra.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/slovenija-poginuo-vozac-kamiona-porijeklom-iz-bih-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot