Ultimat fajt: Pobili se otac i sin, snaha i svekrva!

Objavljeno: 22. 8. 2016 u 15:26h

Za dva dana na teritoriji Prokuplja zabilježena su tri slučaja porodičnog nasilja. Od toga, u dva slučaja su žrtve žene.
Prvi koji se javio Hitnoj službi Doma zdravlja bio je sin D. A. (37) koji je doveden u pratnji policije. Imao je povredu na lijevom dlanu, a nakon 35 minuta u Hitnu je došao i otac Š.A. sa povredama glave. Ne zna se zašto su se pobili, ali obojica su zadobili lake tjelesne povrede.

“Drugi slučaj je nasilje u porodici tokom vikenda su povrede po licu koje je zadobila Z.D. (62). Prema njenim riječima, tukla ju je snaha. Došla je u pratnji policije, vidno uznemirena i usplahirena sa povišenim šećerom u krvi”, kaže portparol Doma zdravlja u Prokuplju psiholog Marija Stošić.

Kako nezvanično saznajemo, u svim slučajevima porodičnog fizičkog nasilja, prethodila je verbalna svađa.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ultimat-fajt-pobili-se-otac-i-sin-snaha-i-svekrva/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot