Mrkonjić Grad: Uhapšen zbog oružja, pronađeni pištolji, puške i mitraljez (Foto)

Objavljeno: 22. 8. 2016 u 09:29h

Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjeg Mrkonjićanina D.Š., kod kojeg je pronađen arsenal oružja, potvrđeno je “Nezavisnim” iz CJB Banjaluka.

Prethodno su pripadnici Stanice javne bezbjednosti Mrkonjić Grad postupili po anonimnoj prijavi koja se odnosi na organizovanu trgovinu oružjem, te da je osumnjičeni iz ovog grada.

mg2

“Preduzimanjem operativnih mjera i radnji po zaprimljenoj prijavi i zahvaljujući dobro isplaniranim aktivnostima, u mjestu Gornji Šehovci, opština Mrkonjić Grad, u kuću koju koristi D.Š. pronađena je veća količina oružja”, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je uhapšen Drago Škrbić. “Nezavisnim” je potvrđeno da su pronađene automatske puške, mitraljez, pištolji i više komada municije različitog kalibra.

mg3

“Pronađeno oružje je oduzeto, deponovano i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku, a osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je izvršio nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija”, stoji u saopštenju iz policije.

Takođe, saslušano je više lica i prikupljeno je dovoljno dokaza koji upućuju da je D.Š. izvršio pomenuto krivično djelo.

“O svim okolnostima obavješteno je Okružno tužilaštvo Banjaluka, kojem će protiv osumnjičenog u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, navela je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mrkonjic-grad-uhapsen-zbog-oruzja-pronadeni-pistolji-puske-i-mitraljez-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])