Ispovijest: Moj otac nije pedofil, sestra je sve izmislila!

Objavljeno: 21. 8. 2016 u 16:04h

Sin Radiše Miletića (63), Dragan Miletić, iz Golubca kojeg je ćerka optužila za nedozvoljene polne radnje nad njenim kćerkama starim četiri i pet godina stao je u odbranu oca tvrdeći da je njegova sestra sve izmislila u stanju pijanstva.
On je na internetu objavio pismo u kojem tvrdi da je njegov otac dotičnog dana bio na tavanu, i da su mu slučajno spale pantalone dok je bio u društvu unuka.

Takođe, navodi da su na strani njegovog oca njegova majka koja je šokirana izjavama kćerke.

U svojoj ispovijesti, braneći oca, Dragan tvrdi da je njegova sestra izmislila cijeli slučaj kako bi pribavila dio porodične imovine. Opisuje i njenu “problematičnu prošlost” u kojoj je, kako kaže, bilo svega, od alkohola do prevara i pružanja seksualnih usluga za novac.

“U utorak 09.08.2016. mesto Golubac. Moja sestra nas poziva i moli da joj pošaljemo novac, kako bi platila svojoj prijateljici gorivo, da je iz Požarevca, gdje trenutno živi, doveze kod nas, jer je navodno izbačena iz stana sa troje male djece i nema gdje da prespava. Ubrzo joj moja majka, kao i svaka normalna majka, govori da slobodno dođe i da ćemo mi snositi troškove njenog dolaska, jer je, po njenim riječima, osoba koja joj plaća stan (njen nevjenčani suprug) maltretira i izbacuje napolje.

Poslije izvesnog vremena, čuo sam kako auto staje ispred kuće i nisam ni slutio da će od tog trenutka nastati pravi košmar u mojoj porodici. Ušla je u moju dnevnu sobu i skroz nonšalantno rekla: ‘De si bre?’ Pri tom sam osjetio poprilično alkoholisan zadah sa njene strane. Pitao sam je šta je pila, rekla je pivo. Jel’ imaš neko? Rekao sam da nemam. Šta se dešava, pitao sam. Rekla je da je gotovo i da sa ludakom više ne može i da će biti kod nas neko vrijeme dok se ne snađe. OK, kažem ja, pričaćemo sutra i nastavio sam svoj posao na računaru”, piše u ispovijesti Dragana Miletića.

On tvrdi i da se njegova sestra posvađala sa svojim roditeljima, te da je zaprijetila porodici riječima: “Takav haos mogu da vam napravim, da niste ni svjesni”.

“Negdje oko 13.30 sam krenuo do grada, kada mi je ona sasvim normalnim tonom rekla da je sačekam, kako bi i ona krenula sa mnom, da kupi sebi cigarete i pivo, sa novcem od majčine invalidske penzije. Po ulasku u auto, njeno sasvim normalno stanje pretvara se u jednu histeriju, sa povikom ‘,Znači, ne gine mu 20 godina’! Ponovila je tu rečenicu najmanje 5 puta. Pitao sam je šta se sad pobogu dešava, a ona je i dalje nastavljala da izgovara iste riječi, da bi, zatim izgovorila nešto toliko grozno, da mi se cijeli svijet u tom trenutku smračio. Govorila je svakakve gadosti o našem ocu, optuživši ga za nešto što me je sramota da pomislim, a kamoli napišem. Istog trenutka sam htio da se vratimo kući, međutim ona je histerično izgovorila: ‘Ne, ne, ne…. ne vraćaj se, smiri se, vozi dalje da dobro razmislimo’. Poslušao sam je, te smo nastavili dalje, na njeno insistiranje da su joj preko potrebne cigarete i pivo”, piše Dragan Miletić.

Podsjetimo, Dragana Milošević, kćerka Radiše Miletića policiji je ispričala da je zatekla svog oca sa spuštenim pantalonama pred svojim dvjema ćerkama starim četiri i pet godina, odnosno njegovim unukama.

Dok ona tvrdi da je njen otac vršio nedozvoljene polne radnje nad njenom djecom, otac Radiša kaže da su mu pantalone same spale kada je otišao na tavan da donese djeci još igračaka.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ispovijest-moj-otac-nije-pedofil-sestra-je-sve-izmislila/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])