Derventa: Marići organizovali sopstvenu sahranu (Foto)

Objavljeno: 21. 8. 2016 u 13:35h

Dragica Marić (65) i njen tri godine mlađi suprug Dragan, iz sela Pojezina u opštini Derventa, organizovali su  vlastitu „sahranu“.

Na ručak u znak oproštaja od života pozvali su rodbinu, prijatelje i novinare.

Ovi poslednji su im, kako kažu domaćini, i najdraži jer su se odazvali u velikom broju na pozivnice koje je Dragan podijelio redakcijama još prije tri mjeseca.

marici-sahrana-4

“Nas dvoje upoznali smo se u Klubu usamljenih u Novom Sadu. On je prije toga imao dva neuspješna braka, a moj prvi suprug je umro. Zavoljeli smo se na prvi pogled a kada smo dobili penziju ovdje smo došli prije 16 godina i lijepo nam je, volimo se, mazimo i pazimo”, ispričala je Dragica pokazujući zid uspomena na kojem su slike Draganovih bivših žena, njihova zajednička, posteri FK „Partizan“ i Titova slika.

Na groblju, gde je Dragan održao oproštajni govor od života, pokazao je na uklesan grb crno-bijelog tima, koji mu je u srcu.

marici-sahrana-2

“Imao sam na jednom i drugom svijetu dvije velike ljubavi; to su moja Dragica i FK ‘Partizan’. Na ovaj oproštajni čin odlučili smo se iz razumljivih razloga. Nemamo djece, a ne želimo nikoga da tjeramo na trošak kada zauvjek sklopimo oči. Sve smo uradili, uredili grobnicu i spomenik, vidjeli ko bi nam došao na ispraćaj, počastili goste i oprostili se od njih bez suza”, objasnio je Dragan u svom govoru na groblju u Pojezini rekavši da je od danas, po tom pitanju, za njih sve ostalo čista formalnost.

marici-sahrana-3

Oni su priredili bogatu trpezu, bilo je svega u izobilju a Dragan i Dragica, sa crnom kravatom i ružom na kragni, presjekli su torte i podjelili gostima.

marici-sahrana-1

Na kraju su se poljubili i zakleli na vjernost i na „onom svijetu“, bez obzira što Dragica baš i ne veruje Draganu po tom pitanju, samo ukoliko bi mu se ukazala prilika.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/derventa-marici-organizovali-sopstvenu-sahranu-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot