Studentkinje prodaju svoje tijelo za 15 KM

Objavljeno: 20. 8. 2016 u 10:06h

Djevojke u Srbiji sve se češće bave najstarijim zanatom, a novcem koji zarade plaćaju školarinu, stan i hranu, jer se drugačije ne mogu izdržavati dok studiraju.
Teška materijalna situacija natjerala je mnoge studentice na prostituciju, a u toj borbi za golo preživljavanje neke su spremne svoje tijelo prodavati i za hiljadu dinara (približno 15 KM).

“Studentska prostitucija je doslovno procvjetala u Beogradu u posljednjih godinu dana, a glavni je razlog neimaština. Neke studentkinje tako zarađuju za život, plaćaju školarinu, kupuju hranu.

Mnoge od njih su na fakultetu uzorne, pa tako tokom dana marljivo uče, a noću čekaju mušterije kod Plavog mosta i oko željezničke stanice. Međutim, dok elitne prostitutke zarađuju i nekoliko stotina evra po satu, ove djevojke seks nude za hiljadu ili dvije hiljade dinara”, kaže sugovornik.

Dodaje da se prostitucijom u posljednje vrijeme sve češće bave i mladići. Pristaju na sve, a usluge pružaju u automobilu ili stanu klijenta.  Cijene su tako niske jer im je novac hitno potreban za preživljavanje, dok je, s druge strane, i konkurencija velika, što takođe obara cijenu. I u ostalim univerzitetima u Srbiji je vjerovatno isto.

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/studentkinje-prodaju-svoje-tijelo-za-15-km/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot