Tragedija kod Mostara: Šesnaestogodišnjak poginuo nakon pada sa stijene u rijeku

Objavljeno: 19. 8. 2016 u 13:36h

Maloletni A.H. (16) poginuo je sinoć nakon što se oklizno sa stijena i pao u rijeku Drežanku, u mjestu Stupina – Potpolje kod Mostara.
Dječakovo tijelo je izvučeno iz vode, ali o tačnom uzroku smrti još uvijek nema zvaničnog izvejštaja obzirom da uviđaj još traje, potvrdili su iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

 Ipak, patrola policije je došla do saznanja, da je nastradali bio u ribolovu sa M.T.(41) , te da se skliznuo sa stijena i pao u rijeku.

Zbog nepristupačnosti terena i mraka uviđaj je sinoć prekinut, a nastavljen je jutros rano.

Nesreća je policiji prijavljena sinoć u 20.25 sati.

Reka Drežanka je inače poznato kupalište, gdje se svake godine održavaju skokovi.

Izvor: Blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tragedija-kod-mostara-sesnaestogodisnjak-poginuo-nakon-pada-sa-stijene-u-rijeku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])