Dabović: Banjaluka naš vjetar u leđa

Objavljeno: 18. 8. 2016 u 15:32h

Banjaluka je u mom srcu, vi ste naš vjetar u leđa, uz vašu podrsku sve je lakše, javila se sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru Milica Dabović, košarkašica Srbije koja je ekskluzivno za “Nezavisne” istakla koliko igračicama znači podrška iz Grada na Vrbasu.

Jedno od najvećih i najprijatnijih iznenađenja na Igrama napravile su košarkašice Srbije koje će se večeras od 20 časova protiv Španije boriti za plasman u finale.

Predhodno su borbenom igrom eliminisale selekciju Australije koja je bila aspolutni favorit. Milica je istakla da je to put kojim treba ići prije svega u meču sa Španijom.

“Igra koju smo pokazali protiv Australije je put do uspjeha. Borbenost je bila put do pobjede koja je iznenadila i nas same. Znale smo da svaka mora dati 100 odsto mogućnosti kako na terenu tako i na klupi da bi se utakmica pobjedila. Želele smo pobjedu više od njih”.

NN: Da li ste očekivale da ćete na debiju na Olimpijskim igrama doći ovako daleko?

DABOVIĆ: Ne, ali smo verovale da smo ovde s razlogom i na nekin način je trebalo da opravdamo zlato sa Evropskog prvenstva u Budimpešti.

NN: Da li Vam je u mislima medalja?

DABOVIĆ: Imamo vrlo tešku utakmicu protiv Španije, sačekajte da ona završi pa ću vam odgovoriti na to pitanje.

NN: Kakva je atmosfera u ekipi?

DABOVIĆ: Sada se lakše diše

NN: Koliko je realan plasman u finale preko Španije?

DABOVIĆ: Ovde ništa nije realno, ko je očekivao pobedu nad Australijom! Ja samo molim Boga da usliši moje molitve.

NN: Kako vam je u Brazilu, da li su Olimpijske igre ispunila očekivanja?

DABOVIĆ: Kao u snu!!!

NN: Kako gledate na rezultate drugih sportista iz Srbije?

DABOVIĆ: Ono što je prošlo prošlo je… Za ostale sportiste koji su ovde navijamo svim srcem!!!

NN: Banjaluka je proslavila vaš prolazak u polufinale koliko vam znači podrska navijača iz Republike Srpske?

DABOVIĆ: Banjaluka je u mom srcu, vi ste nas vetar u leđa, uz vasu podršku sve je lakše!!

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dabovic-banjaluka-nas-vjetar-u-leda/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])