Nesreća kod Cazina: Poginula dok je autom žurila na posao

Objavljeno: 28. 7. 2016 u 14:41h

Nedžida Murić (19), iz naselja Tržac kod Cazina, stradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na izlazu iz pomenutog mjesta.

Do nesreće je došlo kada je golf, kojim je upravljala djevojka, nakon što je udario u drvo pored puta sletio s ceste te se nakon toga nekoliko puta prevrnuo.

Tom prilikom ona je zadobila teške povrede glave uslijed kojih je preminula na licu mjesta, a prema nezvaničnim informacijama u trenutku nesreće nije bila vezana pojasom.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Druge policijske uprave iz Cazina, te je utvrđeno kako su nesreću uzrokovali klizav kolovoz i neprilagođena brzina uslovima i stanju na putu.

Prema nezvaničnim informacijama, djevojka je u jutarnjim satima zakasnila na posao, te ju je žurba koštala života. Njeni poznanici kažu kako je bila vjerena i da se ubrzo trebala udati, a zanimljvo je kako je poginula na isti dan kada i njena majka prije tačno 19 godina.

Tijelo djevojke je prebačeno na odsjek za patologiju Kantonalne bolnice u Bihaću, gdje će biti obavljena njegova obdukcija.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nesreca-kod-cazina-poginula-dok-je-autom-zurila-na-posao/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])