Ðoković: Nisam zabrinut zbog zike u Brazilu

Objavljeno: 28. 7. 2016 u 10:44h

Prvi teniser svijeta Novak Ðoković, uoči Olimpijskih igara u Riju, izjavio je da nije zabrinut zbog zike u Brazilu i da vjeruje da će bezbjednost biti na visokom nivou.

Zbog zika virusa, koji je uglavnom zastupnjen u Južnoj Americi, od Olimpijskih igara odustali su zvijezde tenisa poput Tomaša Berdiha, Miloša Raonića i Simone Halep, ali Ðoković se ne plaši bolesti koja se prenosi ujedom komarca i izaziva defekte kod nerođene djece.

“Vjerujem da su preduzete sve neophodne mjere. Dobio sam mnogo informacija o tome, nije toliko opasna situacija kako se predstavlja i odlučio sam da idem u Rio. Naravno da uvijek postoji mogućnost da dobiješ virus, ali mislim da se stvara velika frka u koju ne želim da upadnem. Siguran sam je dovoljno bezbjedno”, rekao je Ðoković poslije pobjede nad Žilom Milerom u drugom kolu Mastersa u Torontu.

Teniski turnir u Riju počinje 6. i traje do 14. avgusta.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dokovic-nisam-zabrinut-zbog-zike-u-brazilu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])