Saobraćajka pod velom tajne: Preminuo dok ga je vozio u Dom zdravlja Kozarska Dubica

Objavljeno: 27. 7. 2016 u 13:55h

Dežurni tužilac banjalučkog okružnog tužilaštva Goran Rakić zatražio je da se istraže okolnosti saobraćajne nezgode koja se danas dogodila u Kozarskoj Dubici i utvrdi kako je preminuo Rade Burazor (60), saznaju “Nezavisne”.

Nezgoda se dogodila danas oko 4.40 časova u Ulici Kralja Petra I Oslobodioca u Kozarskoj Dubica kada je sa kolovoza sletio fiat punto. Njime je, kako “Nezavisne” saznaju, upravljao Nemanja Burazor (20) iz Kozarske Dubice, koji je tom prilikom povrijeđen, a ljekarska pomoć pružena mu je u Domu zdravlja u tom gradu.

U pomenutom vozilu na mjestu suvozača nalazio se Rade Burazor, kojeg je Nemanja Burazor vozio u pomenuti Dom zdravlja radi ukazivanja ljekarske pomoći jer ga je prethodno našao pored puta u besvjesnom stanju.

“Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Goran Rakić, zajedno sa policijom iz Kozarske Dubice”, rekla je za “Nezavisne” Maja Đaković, portparol banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Dodala je da je dežurni tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela preminulog Burazor u cilju utvrđivanja vremena i tačnog uzroka smrti.

Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/saobracajka-pod-velom-tajne-preminuo-dok-ga-je-vozio-u-dom-zdravlja-kozarska-dubica/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])