“Ja volim fudbal, a oni vole pare”

Objavljeno: 27. 7. 2016 u 10:58h

Legendarni igrač Rome objasnio koliko su se promijenili fudbaleri posljednjih godina.

Kapiten Rome Frančesko Toti rekao je da su fudbaleri danas opsjednuti novcem i da je mnogo malo onih koji prate svoje srce.

“Fudbaleri danas su kao nomadi. Oni prate novac, ne svoje srce. Možda je to i glavna razlika između mene i svih ostalih… Nema danas mnogo sportista koji prate svoje srce. Da sam mislio samo o novcu, otišao bih iz Rome još prije 10 godina. Za mene je strast najvažnija”, rekao je Toti za “Gazeta delo sport”.

U Italiji su prethodnih dana glavna tema prelazak Gonzala Iguaina i Miralema Pjanića iz Napolija, odnosno Rome u Juventus.

Toti ima svoje mišljenje o ogromnim transferima i ističe da je fudbal danas postao biznis, ne sport.

“Sada je u centru svega novac. Igrači češće mijenjaju timove da bi više zaradili. Navijači dolaze na stadione kako bi se zabavili i kako bi gledali igrače koji su uvijek u istom timu, oni ne očekuju da će ih neko izdati”, naveo je Toti.

“Pogledajte šta se sada dogodilo sa Iguainom. To je katastrofa. Ali, to je i normalno. Stranac u Italiji pređe u drugi tim ako mu se ponudi više novca. Nema mnogo stranaca kao što je Dijego Maradona”, naveo je Toti, koji je cijelu karijeru proveo u Romi.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ja-volim-fudbal-a-oni-vole-pare/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])