Dvije mladosti ugašene brzinom

Objavljeno: 27. 7. 2016 u 09:35h

Dušan Jakšić (19) i Dragoljub Ivanović (21) iz Šekovića poginuli su kada je “škoda” za čijim volanom je bio Stefan Jakšić (19) sletjela s puta i prevrnula se na krov u Vilčevićima kod Osmaka.

Vozač automobila je prošao sa lakšim povredama, a njegovim saputnicima nije bilo spasa. Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 20.35 časova kada je Jakšić pokušao da pretekne vozilo ispred sebe.

“Usljed brze vožnje mladić je izgubio kontrolu nad automobilom i suvozačevom stranom udario u branik pored puta, a zatim se zakucao u stub dalekovoda. Od siline udara “škoda” se prevrnula na krov”, kazao je izvor blizak istrazi.

Trojica mladića prevezena su u Medicinski centar u Kalesiji gdje su ljekari Dušanu i Dragoljubu konstatovali smrt, dok je Stefan zadržan na pretragama.

Očevici nesreće su ispričali da je udar vozila bio stravičan.

“Kada sam vidjela automobil na krovu, umalo se nisam onesvijestila. Čula sam da su unutra bila trojica mladića i da ima mrtvih. Strašno”, kazala je žena očevidac koja je željela da ostane anonimna.

U Centru javne bezbjednosti Bijeljina, navodeći inicijale mladića, rekli su da je policija nakon uviđaja nastavila istragu s ciljem utvrđivanja uzroka nesreće.

Istog dana, nekoliko časova ranije u Gradišci je u saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen pješak Rajko Petrić. Njega je u ulici Mladena Stojanovića udario “audi” za čijim volanom je bio R. P. iz Gradiške, ali iz policije nisu naveli kako je došlo do nesreće. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru RS gdje je zadržan na liječenju.

U sudaru dva automobila i kamiona istog dana u Tuzli su povrijeđene dvije osobe, a prema prvim informacijama, uzrok nesreće je prebrza vožnja.

Napad poslije sudara

Milenko Petrović iz Modriče uhapšen je nakon saobraćajne nesreće u kojoj se vozeći “opel vektru” sudario sa “mercedesom” za čijim volanom je bio njegov sugrađanin Novica Janković.

U nesreći koja se dogodila u ponedjeljak nije bilo povrijeđenih. Petrović je nakon saobraćajke napao Jankovićevog oca koji je došao da vidi šta se dogodilo. Prema nepotvrđenim informacijama, do sudara je došlo kada je Petrović “opelom” pokušao da prestigne Jankovića koji je skretao ulijevo.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dvije-mladosti-ugasene-brzinom/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])