Banjalučanin izašao iz vozila da se odmori i pao niz liticu u Vrbas

Objavljeno: 27. 7. 2016 u 16:35h

Nenad Milašinović (45) iz Banjaluke poginuo je nakon pada sa litice u rijeku Vrbas.

Tragediji je svjedočio sin nastradalog, koji je sa ocem kobnog dana krenuo na more. Slučaj je Policijskoj stanici u Mrkonjić Gradu prijavljen 19. jula u poslijepodnevnim časovima.

O svemu je odmah obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da se preduzmu sve radnje da se utvrde tačne okolnosti tragedije. Utvrđeno je da je Milašinović kobnog dana sa sinom krenuo na godišnji odmor u Hrvatsku. Vozili su se autom i zaustavili u mjestu Ugar da se odmore i okrijepe, ne sluteći da će ih za nekoliko trenutaka pogoditi nezapamćena tragedija.

“Nakon što su izašli iz auta, u jednom trenutku otac je prišao preblizu rubu litice, izgubio ravnotežu i survao se niz provaliju u rijeku, zadobivši teške povrede i prijelome po cijelom tijelu”, ispričao je izvor „EuroBlica“ blizak policiji.

Usljed teških povreda vitalnih organa, Milašinović je podlegao na mjestu pada.

Tužilac je naredio da se izvrši spoljni pregled tijela, kako bi se otklonile sve nedumice da li se radilo o nekom krivičnom djelu.

“Iako je u prvi momenat zatražena i obdukcija, od nje se odustalo, pa je izvršen spoljni pregled beživotnog tijela kojim je utvrđeno da nema tragova koji bi ukazali da se radi o krivičnom djelu”, izjavio je izvor „EuroBlica“ blizak istrazi.

Prijatelj nastradalog Milašinovića, koji je zamolio da mu ne navodimo ime, ispričao je za „EuroBlic“ da je tragedija zavila kompletnu porodicu u crno.

“Nenad je bio dobar čovjek i još ne možemo vjerovati kakva ga je sudbina snašla”, ispričao je prijatelj pokojnika za „EuroBlic“.

Policija

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je za „EuroBlic“ da je tragedija u mjestu Ugar prijavljena Policijskoj stanici Mrkonjić Grad.

” Policiju je pozvao građanin i prijavio da je muška osoba pala sa litice u rijeku Vrbas”, objasnila je ona.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/banjalucanin-izasao-iz-vozila-da-se-odmori-i-pao-niz-liticu-u-vrbas/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])