Murinjo zabranio Pokemone!

Objavljeno: 25. 7. 2016 u 14:20h

Portugalac je prinuđen da prati sve trendove, pa je na vrijeme održao govor igračima i o najpopularnijoj igrici.

Žoze Murinjo, novi menadžer Mančester junajteda, postavljao se prijateljski prema svojim fudbalerima u svim klubovima, vodeći računa o njihovim životima, potrebama i navikama.

Ipak, postoji i lista stvari koje “Posebni” ne želi da toleriše, a engleski tabloidi otkrili su da je i igra koja je zaludela svijet – “Pokemon GO” na toj listi.

Žoze voli da ima dobar odnos sa igračima i saradnicima i misli da je sjajno da odmore poslije treninga i utakmica. Jedino što ga trenutno brine su Pokemoni i rekao je momcima da od njih traži da 48 sati prije utakmice zaborave na tu igru i da se posvete fudbalu.

Igrica Pokemon GO vrtoglavom brzinom osvaja svijet i od lansiranja početkom jula pretvorila se u globalni fenomen.

Kompanija Nintendo zaradila je njenom popularnošću sedam i po milijardi dolara samo za prva DVA dana.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/murinjo-zabranio-pokemone/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot