Sutra prestanak padavina i toplije

Objavljeno: 17. 7. 2016 u 16:34h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno suvo i postepeno toplije, uz slabu kišu koja će padati samo još ponegdje i dnevnu temperaturu vazduha od 22 do 28, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

Jutro će biti svježe i umjereno oblačno. Na istoku pretežno oblačno uz ponegdje slabu kišu. Tokom dana biće postepeno toplije uz više sunčanih perioda, a na istoku će ostati oblačno uz povremenu slabu kišu. Popodne kratkotrajna kiša je moguća i ponegdje na sjeveru.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u Hercegovini umjerena bura.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 11 do 15, na jugu do 18, u višim predjelima od osam, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

U BiH je danas oblačno i svježe sa kišom samo još ponegdje, uglavnom na sjeveru i istoku. U Hercegovini je sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sutra-prestanak-padavina-i-toplije/||claudebot