Danas vruće, tokom noći naoblačenje

Objavljeno: 13. 7. 2016 u 11:51h

U Republici Srpskoj danas će biti pretežno sunčano i vruće vrijeme, sa mjestimičnim pljuskovima popodne na zapadu, sjeveru i istoku i najvišom dnevnom temperaturom od 32 na krajnjem zapadu do 38 na istoku i jugoistoku.

Jutro je sunčano i toplo, osim sjeverozapadnih predjela, gdje će biti promjenljivo oblačno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Popodne je moguća grmljavina i lokalni pljuskovi na zapadu i sjeverozapadu, dok će na istoku, jugoistoku i jugu biti veoma vruće.

U noći na četvrtak očekuje se jače naoblačenje, uz kišu i pljuskove s grmljavinom, a postojaće uslovi i za nepogode.

Duvaće vjetar slab i promjenljiv, tokom dana u Krajini i Hercegovini umjeren, jugozapadni.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Klekovača 13, Sokolac 14, Čemerno 16, Istočno Sarajevo, Han Pijesak, Rudo 17, Foča 18, Mrkonjić Grad, Novi Grad 19, Bileća 20, Brod, Banjaluka, Prijedor 21, Ugljevik, Trebinje, Doboj, Bijeljina 22 stepena.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/danas-vruce-tokom-noci-naoblacenje/||claudebot