Akcija “Tranzit”: Pretresi u Trebinju i Banjaluci

Objavljeno: 12. 7. 2016 u 09:50h

Na nekoliko lokacija na području Banjaluke i Trebinja u toku su pretresi u okviru policijske akcije “Tranzit”, rekla je portparol MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

MUP Srpske u koordinaciji sa Tužilaštvom BiH provodi međunarodnu akciju kodnog naziva “Tranzit” zbog sumnje da je grupa lica kontinuirano vršila krivična djela organizovanog kriminala u vezi sa neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnim drogama.

Cilj akcije u Banjaluci i Trebinju je pronalaženje lica i predmeta koja potiču od izvršenja krivičnog djela.

Akciju “Tranzit” sprovodi već nekoliko mjeseci Jedinica za organizovani kriminalitet Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske sa Tužilaštvom BiH, rekla je Miljanovićeva.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/akcija-tranzit-pretresi-u-trebinju-i-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])