OK fest ukazao na ljepotu Sutjeske (Video)

Objavljeno: 4. 7. 2016 u 14:54h

Okej fest je nastavio svoju misiju- da kroz rokenrol i druženje mladih iz nekada jedne države, razotkriva ljepotu Sutjeske, koja kao da se godinama stildljivo skrivala.

Koncerti podno orlovih krila i planinskih gromada, u zagrljaju prašume Perućica i zelengorskih jezera čine ovaj festival posebnim.

Split, Ljubljana, Slavonski Brod, Banjaluka, Tuzla, Mostar, Sarajevo, Gračanica, Livno, Podgorica, Pljevlja neki su od gradova iz kojih sve više mladih, za koje granice ne postoje, dolaze na Sutjesku.

Okej fest je samo djelić onoga zbog čega je potrebno posjetiti ovo mjesto, saglasni su muzičari.

Glavni cilj organizatora je da se svi koji dođu na Okej fest, ponovo vrate na Sutjesku, ne zbog festivala, već zbog prirode.

“Bio sam ja ovdje i ranije, ali više u prolazu. Rado bih došao da idemo na Taru, da idemo po brdima i vidimo lijepu prirodu”, rekao je Bajaga.

Trodnevna rokenrol avantura u srcu netaknute prirode završava se večeras nastupom Eda Majke, grupe Kultur Šok i beogradskog akapela hora Viva Voks.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ok-fest-ukazao-na-ljepotu-sutjeske-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot