Vilander opet “bocka” Novaka

Objavljeno: 31. 5. 2016 u 09:02h

Nekadašnji teniski šampion, a sadašnji analitičar, ponovo je negativan prema najboljem igraču svijeta. Njegove poruke izazvale su mnogo reakcija.

Mats Vilander, odavno poznat po neretkim kritikama na račun najboljeg tenisera svetaNovaka Đokovića, još jednom je sebe izbacio u prvi plan.

Trostruki osvajač Otvorenog prvenstva Francuske napisao je kolumnu za francuski list “L'Ekip”, u kojoj je poručio da ko god ovog juna osvoji titulu Rolan Garosa neće moći da bude potpuno zadovoljan tim uspjehom.

Razlog za to, prema njegovom mišljenju, je odustajanje Rafaela Nadala.

“Bez Rafe to nije pravi Rolan Garos i Đoković to dobro zna”, napisao je Šveđanin.

“Za 20 godina to neće biti važno, ali sada jeste. Biće pomalo kao 2009, kada je Federer osvojio trofej, a da nije pobijedio Nadala”, dodao je on.

Ova Vilanderova poruka izazvala je veliki broj reakcija i prenesena je širom Evrope. Zanimljivo je da je sredinom maja Šveđanin poručio da je Đokoviću da mora da osvoji Rolan Garos da bi zauzeo svoje mjesto među najboljima.

Jedan od onih koji su odgovorili na ovu Vilanderovu poruku je i teniski stručnjak Bred Gilbert, kolumnista američke TV mreže “ESPN” i bivši trener Andrea Agasija.

“Luda izjava”, napisao je on na Twitteru.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vilander-opet-bocka-novaka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])