Mrkonjić Grad: Policija od švercera vozila oduzela šest automobila

Objavljeno: 31. 5. 2016 u 12:08h

Policija u Mrkonjić Gradu od M.S. (38) iz tog grada oduzela je šest automobile. Kako je saopšteno iz CJB Banjaluka, u toku nastavka akcije “Kupac”, policija je došla do saznanja da M.S. već duže vrijeme nabavlja i preprodaje automobile.

Dodali su da je M.S. vršio nabavku i prodaju polovnih vozila, u većoj vrijednosti, pri tom nemajući ovlašćenje za trgovinu, te je tako prisvajao za sebe nezakonitu imovinsku korist ne plaćajući obavezne poreske i druge dadžbine.

“Zbog postojanja sumnje da je isti počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina, uz saglasnot dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbi Osnovnog suda Mrkonjić Grad, izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i motornih vozila koje koristi M.S, u cilju pronalaženja i oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelom”, stoji u saopštenju CJB Banjaluka.

Nakon kompletiranja predmeta, nadležnom tužilaštvu će biti podnešen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mrkonjic-grad-policija-od-svercera-vozila-oduzela-sest-automobila/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot