Prijedor: Specijalci i helikopter tragaju za akterima pucnjave (Foto)

Objavljeno: 27. 5. 2016 u 13:40h

U potjeru za licima koja su sletjela s puta na regionalnom putu Marićka – Rakelići, te nakon što su se izvukli iz auta, maskirani fantomkama otvorili vatru na radnike na održavanju ceste koji su prišli da im pomognu.

Na licu mjestu se nalaze forenzičari i pripadnici MUP RS koji vrše uviđaj. Još uvijek nema zvanične informacije koliko je ljudi bilo u autu koji je sletio s ceste, niti zašto su zapalili auto kojim su sletjeli.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prijedor-specijalci-i-helikopter-tragaju-za-akterima-pucnjave-foto/||claudebot