Prijedor: Potraga za licima koja su zapalila vozilo i pucala na radnike

Objavljeno: 27. 5. 2016 u 12:48h

Policiji u Prijedoru oko 11.00 časova prijavljeno je da je na regionalnom putu Marićka – Rakelići u mjestu Tadići došlo do slijetanja vozila s puta, a da su iz tog vozila izašla tri naoružana lica maskirana fantomkama.

“Vozilo je zapaljeno na mjestu slijetanja, a tri lica su se dala u bjekstvo. Intenzivna potraga za njima traje i na terenu su sve raspoložive snage MUP-a Republike Srpske”, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor Marija Matić.

Prema nezvaničnim infromacijama, lica koja su izašla iz vozila pucala su na radnike koji su se tu zatekli izvodeći radove na održavanju puteva, ali povrijeđenih nije bilo.

Nije bilo otvaranja vatre na mještane niti se ikakav incident desio na magistralnom putu Prijedor – Sanski Most, te je ovaj pravac prohodan.

Radnici su se razbježali i niko nije povrijeđen, dok su putnici iz terenca – za koje se ne zna koliko ih je tačno bilo – izašli iz vozila, zapalili ga i potom pobjegli, javlja ATV.

Prema nezvanicnim informacijama osobe koje su pucale su zapalili automobil iz kojeg su se prevrnuli ali su ga vatrogasci na vrijeme ugasili i veće štete nije bilo.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama razbojnici su bježali iz Sanskog Mosta gdje su izvršili pljačku.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prijedor-potraga-za-licima-koja-su-zapalila-vozilo-i-pucala-na-radnike/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot