Zlatari u Banjaluci prodao ukradenu burmu u Gradišci

Objavljeno: 25. 5. 2016 u 08:00h

Policija u Gradišci uhapsila je juče G.M. iz toga grada jer ukrao burmu od S.E. koju je prodao u jednoj zlatari u Banjaluci.

Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka gradiškoj policiji juče u 14.10 sati obratila se S.E. iz Gradiške i prijavila da je u nedjelju nepoznato lice, iz njene otključane kuće, otuđilo burmu, čija je vrijednost oko 2.800 evra.

Policija u Gradišci sa svojim banjalučkim kolegama operativnim radom došla je do saznanja da se otuđena burma nalazi u zlatari u Banjaluci, u ulici Jovana Dučića, te je juče izvršeno njeno privremeno oduzimanje.

Daljim radom, došlo se do saznanja da je burmu ukrao G.M. iz Gradiške. Istog dana, u 19.15 časova, G.M je uhapšen i po kompletiranju predmeta protiv njega biće podnesen izvještaj za krađu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zlatari-u-banjaluci-prodao-ukradenu-burmu-u-gradisci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot