Udario djevojčicu autom, drugi vozači krenuli da ga tuku (Video)

Objavljeno: 25. 5. 2016 u 08:40h

Mladić (23) udario je autom devetogodišnju djevojčicu u kazahstanskom gradu Petropavlovsku, zbog čega su ga ostali vozači zamalo linčovali. Incident se dogodio u nedjelju, a ubrzo potom snimak ovog događaja postavljen je na internet.

Jedan od od prisutnih muškaraca pobrinuo se da djevojčicu odmah prebaci u bolnicu. Ona je puštena na kućnu njegu, a u međuvremenu je utvrđeno i to da vozač koji ju je udario nije bio u alkoholisanom stanju.

Manje tjelesne povrede zadobio je i on jer ga je drugi vozač tri puta udario nogom, a trenutno na tamošnjim društvenim mrežama traje rasprava i oko toga ko je tu zapravo, i koliko kriv.

Naime, i dok niko ne dovodi u pitanje da li je dužnost vozača bila da se zaustavi, mnogi su se obrušili na gradske vlasti zbog opasnog saobraćajnog rješenja.

Budući da velika vozila u desnoj traci često tako zaklanjaju pregled, pitaju se kada će napokon nekom sinuti da bi bilo dobro postaviti semafor. Ovo je, mišljenja su, “tragedija koja čeka da se dogodi”.

https://youtu.be/EIAic4TZt7M

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/udario-djevojcicu-autom-drugi-vozaci-krenuli-da-ga-tuku-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot