Danas oblačno sa slabom kišom

Objavljeno: 25. 5. 2016 u 07:51h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti pretežno oblačno sa slabom kišom, popodne promjenljivo uz sunčane intervale i povremene pljuskove.

Vjetar će biti slab do umjeren, zapadnog smjera, popodne sjevrozapadni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša temperatura vazduha biće od 18 do 24, u višim predjelima od 12 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Čemerno pet stepeni, Han Pijesak sedam, Foča, Rudo i Sokolac devet, Mrkonjić Grad deset, Sarajevo i Bileća 11, Trebinje i Zenica 12, Prijedor i Novi Grad 13, Banjaluka i Doboj 14, Bijeljina i Ugljevik 15 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/danas-oblacno-sa-slabom-kisom-3/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot