Sutra nestabilno vrijeme

Objavljeno: 6. 5. 2016 u 15:02h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti nestabilno vrijeme, više sunčanog vremena biće prije podne, a kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi nastupiće od sredine dana, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj jutro će biti malo svježije i pretežno vedro, a oko rijeka i po kotlinama ponegdje se očekuje magla. Tokom dana biće malo toplije i pretežno sunčano vrijeme uz razvoj oblaka.

Popodne će biti nestabilno, uz povremenu kišu i pljuskove koji će se javiti prvo na jugu i jugoistoku, a kasnije ponegdje i u Krajini. Duvaće vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najniža jutarnja temperatura biće uglavnom između četiri i devet, na jugu zemlje od devet do 13, a najviša dnevna temperatura pretežno između 17 i 23 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Gacko, Han Pijesak 13, Sokolac 14, Foča 15, Srbac, Srebrenica 16, Drinić, Mrkonjić Grad, Rudo 17, Krupa na Uni, Novi Grad, Sarajevo, Ribnik, Zvornik, Višegrad 18, Bijeljina, Bugojno, Nevesinje, Šipovo 19, Bileća, Bihać, Livno, Tuzla 20, Prijedor, Trebinje, Banjaluka, Doboj 21, Zenica 22, Mostar 25 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sutra-nestabilno-vrijeme/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])