Kiseljak: Nastavnik bacao stolove u učionici, povrijeđeno šest učenika

Objavljeno: 6. 5. 2016 u 09:14h

Šestorica učenika osmog razreda povrijeđena su juče kada je nastavnik M.B. (47) iz Sarajeva razbacao stolove u učionici u mjestu Gromiljak, opština Kiseljak, potvrđeno je “Nezavisnim” u policiji.

Ovaj nezapamćeni incident je juče lokalnoj policijskoj stanici prijavio direktor Osnovne škole Kiseljak 1, koja se nalazi u mjestu Gromiljak.

“Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak, gdje su im konstatovane lake povrede. Službenici kriminalističke policije su izvršili uviđaj i preduzimaju druge istražne radnje na dokumentovanju uzroka ovog incidenta”, rečeno je iz policije.

U sve aktivnosti uključeni su i službenici Centra za socijalni rad, s obzirom da se obavljaju razgovori i sa učenicima.

“Nastavnik je uhapšen, a zbog zdravstvenih problema prevezen je CUM Koševo, gdje je i zadržan na daljem liječenju. O svemu je upoznat dežurni tužilac kantonalnog tužilaštva Travnik”, kazali su iz policije.

Nezvanično, riječ je o Muji Bajiću, koji predaje matematiku i fiziku. “Nezavisnim” je u školi potvrđeno da je u toku sastanak, te da će tokom dana moći da se oglase o cijelom slučaju.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kiseljak-nastavnik-bacao-stolove-u-ucionici-povrijedeno-sest-ucenika/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])