Bijeljina: Dva policajca povrijeđena u dva napada

Objavljeno: 6. 5. 2016 u 10:52h

U dva napada koji su se dogodila u Bijeljini i Loparama povrijeđena su dva policajca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Policajac u Bijeljini povrijeđen je juče u fizičkom napadu dvojice muškaraca, dva časa poslije ponoći, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Meše Selimovića.

Nezvanično, riječ je o ugostiteljskom objektu “Džil”.

Po prijavi da je došlo do narušavanja javnog reda policija je izašla na lice mjesta i utvrdila da je spor nastao zbog visine računa, a lica čiji su inicijali M.G. (31) i M.M. (29) napali su i povrijedili jednog policajca.

Alkotestiranjem je utvrđeno da M.G. ima 1,73 promila alkohola u organizmu, a lice M.M. 1,17 promila.

Oba lica su lišena slobode i predata Okružnom tužilaštvu u Bijeljini uz izvještaj za napad na ovlašteno službeno lice u vršenju slubene dužnosti.

U Loparama je juče, četiri časa poslije ponoći, policajac lakše povrijeđen prilikom intervencije na terenu po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u naselju Priboj narušen javni red i mir.

Policajca je povrijedilo lice N.S. (34) iz Lopara, koje je lišeno slobode.

Protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za napad na ovlašteno službeno lice u vršenju službene dužnosti i za nanošenje lake tjelesne povrede.

Iz CJB Bijeljina su najoštrije osudili ovakvo ponašanje građana prema policijskim službenicima.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bijeljina-dva-policajca-povrijedena-u-dva-napada/||claudebot