Radnica prokockala 4.000 KM, pa izmislila pljačku

Objavljeno: 5. 5. 2016 u 12:39h

Policija će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv M.V, radnice sportske kladionice u Han Pijesku, a sumnjiči je da je protivpravno prisvojila 4.000 KM, a onda slagala da je opljačkana.

Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava nakon što su policajci, tokom obilaska pozornog rejona u Željezničkoj ulici, juče oko ponoći uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena, te da na podu nepomično leži žena, pišu “Nezavisne novine”.

“Tokom razgovora ona im je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac koji ju je najvjerovatnije pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest”, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Ipak, na kraju su pripadnici CJB Istočno Sarajevo i Policijske stanice Han Pijesak došli do indicija i saznanja da radnica sportske kladionice lažno prijavila razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 maraka.

“Tokom kriminalističke obrade ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo, te da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću”, rekli su iz policije.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen odgovarajući izvještaj.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/radnica-prokockala-4-000-km-pa-izmislila-pljacku/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])