Šipovo: Otišao da počasti pastire za Vaskrs i poginuo

Objavljeno: 3. 5. 2016 u 08:13h

Rajko Grahovac, brat Ilije Grahovca poznatijeg kao Zmaj od Šipova, poginuo je u Gornjoj Perućici kod ovog grada, kada je ford fijesta, u kojem je bio suvozač, sletio u provaliju duboku nekoliko stotina metara.

Ova tragedija dogodila se u noći između subote i nedjelje, a u ta dva dana širom BiH u saobraćajim nezgodama povrijeđeno je više od deset lica.

“S obzirom na Vaskrs, Rajko je navodno želio da počasti pastire. Išao je sa Stankom Vranićem, koji je lakše povrijeđen. Tragedija se dogodila kada su se vraćali. Sletjeli su i auto se prevrnuo na Rajka, te ga poklopio”, kaže jedna mještanka.

Vranić je nakon nesreće, kako saznajemo, lutao šumom, pa je tek u nedjelju popodne stigao do lokalne policijske stanice i prijavio šta se dogodilo.

“Došao je u Policijsku stanicu u Jezeru i rekao da se desila nesreća. Odmah je patrola otišla na teren, te je utvrđeno da su sletjeli vozilom u provaliju duboku 200 metara. Vozilo se nekoliko puta prevrnulo”, ističu policijski izvori.

Komšije za Rajka kažu da je pošten i skroman čovjek, a njegov poznatiji brat, kontroverzni Ilija Grahovac, kada je čuo za tragediju, odmah je napustio rialiti šou “Parovi”, te se iz Beograda zaputio za Šipovo.

A, u saobraćajnoj nezgodi koja se u subotu naveče dogodila na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka povrijeđena su dva brata iz Banjaluke i zadržana su na liječenju u prijedorskoj Opštoj bolnici.

U udesu, koji se dogodio u mjestu Svale, kod Prijedora, povrijeđeni su J.V. (54) i D.V. (52), koji su bili u pežou 307, a koji se sudario sa kombijem.

“Braća su zadobila povrede kičme i grudnog koša, dok vozač kombija D.K. (30) iz Kostajnice nije povrijeđen, s tim što je kod njega alko-testiranjem utvrđeno da je imao 1,8 promila alkohola u krvi”, kazala je Marija Matić, portparol CJB Prijedor.

Dan kasnije, odnosno u nedjelju, prvog dana Vaskrsa, u Trebinju su se dogodile četiri saobraćajne nezgode koje su za posljedicu imale deset povrijeđenih lica, od čega osam lakše i dva teže.

Na području TK, za svega 24 sata, dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda, koje su, u većini slučajeva, prošle bez težih posljedica, osim što je u dvije nezgode u Tuzli i Teočaku bilo povrijeđenih lica, koja nisu zadržana na liječenju pa se pretpostavlja da je riječ o lakšim povredama.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sipovo-otisao-da-pocasti-pastire-za-vaskrs-i-poginuo/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot