Mladić opelom udario u drvo i poginuo

Objavljeno: 28. 4. 2016 u 09:14h

Srđan Čulić (20) iz Bjelajca kod Mrkonjić Grada poginuo je juče 35 minuta poslije ponoći u Starom Selu kada je vozeći “opel astru” sletio s puta, probio zaštitnu ogradu i udario u drvo.

On je peta žrtva saobraćajnih nesreća, koje su se desile u posljednja četiri dana na potezu od Banjaluke do Mrkonjić Grada.

Čulić je bio sam u automobilu kada je, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom.

“Od siline udara vozač je na mjestu ostao mrtav”, navode u policiji.

Iz banjalučkog Okružnog tužilaštva saopšteno je da je uviđaj obavio dežurni tužilac Radenko Janković i saobraćajna policija iz Mrkonjić Grada.

“Uzrok nesreće biće poznat po završetku istrage. Dežurni tužilac naložio je da budu preduzete sve istražne mjere kao i vještačenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće. Tijelo stradalog Čulića prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske”, rekla je portparol banjalučkog Okružnog tužilaštva Maja Đaković-Vidović.

Iza stradalog mladića ostali su roditelji i mlađi brat. Ronioci su i juče tragali za tijelima Mladena Inđića (50) iz Bijeljine, koji je u nedjelju “tojotom” sletio u Vrbas i Momira Radukića, koji je bio u “škodi”, koja je isti dan takođe sletjela u rijeku. Zajedno s Radukićem bila je njegova supruga Mirjana (48), čije je tijelo pronađeno u “škodi”. Obje nesreće su se dogodile u popodnevnim časovima, a stradanje Radukića otkriveno je sasvim slučajno dok se tragalo za Inđićevim tijelom. Ronioci su 50 metara niže od “tojote” pronašli “škodu” sa lešom žene.

Bračni par Radukić živio je u Sloveniji, a protekli vikend proveli su na svom imanju u Aginom Selu kod Banjaluke. Poslije obilježavanja Lazareve subote, u nedjelju popodne krenuli su za Maribor. Samo nekoliko kilometara dalje od kuće su nastradali.

Inđić je vozeći džip “tojota” sletio u Vrbas u blizini Surjana. S njim u vozilu bili su njegovi sugrađani iz Bijeljine Željko Ostojić i Ninoslav Sović, koji su uspjeli da se spasu. Inđić je navodno uspio izaći iz vozila i pokušao je da pliva, ali ga je jaka riječna struja odnijela u smrt.

U nedjelju se, osim ovih, dogodila i saobraćajna nesreća u Karanovcu kod Banjaluke u kojoj je život izgubila Milica Kukić (25) iz Laktaša. Ona je bila suvozač u “pasatu”, koji je sletio u Vrbas u blizini mosta u Karanovcu. Automobilom je upravljao njen momak Danilo Rakić (29) iz Laktaša, koji je, iako povrijeđen, uspio da ispliva iz rijeke. Tijelo nastradale Kukićeve i “pasat” izvučeni su u ponedjeljak iz Vrbasa.

Prevrtanje kombija

Kombi pun pilića prevrnuo se u utorak u Rekavicama kod Banjaluke, ali srećom nije bilo stradalih. Nesreća se desila u popodnevnim časovima kada je kombi najprije udario u stub pored puta, a zatim se prevrnuo na krov. U policiji su kazali da su obavili uviđaj i da će uzrok ove nesreće biti poznat nakon istrage.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mladic-opelom-udario-u-drvo-i-poginuo/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot