DNK analiza ubijenog novorođenčeta pokazala: Sanjin rođak otac njene bebe

Objavljeno: 28. 4. 2016 u 14:14h

DNK analiza skeletnih ostataka ubijenog novorođenčeta Sanje Bogojević (26) iz Trnjana, kod Doboja, pokazala je da je otac te bebe Sanjin blizak rođak Rade Bogojević (54).

On je zajedno s Vidom Jankovićem iz Dugog Polja i Žarkom Cvijetićem iz Skugrića optužen za obljubu nad nemoćnim licem. DNK analiza ostataka dvije bebe obavljena je u Zavodu za sudsku medicinu RS, a njom je potvrđeno da je Bogojević otac jedne, dok se za ocem druge bebe još traga, pošto je utvrđeno da to nisu Janković i Cvijetić, koji su imali seksualni odnos sa djevojkom.

Rade Bogojević, koji živi nedaleko od Sanjine kuće, ne samo da je negirao da je imao seksualni odnos s njom, nego je tvrdio da je “nesposoban” za tako nešto, ali ga je DNK nalaz demantovao.

Okružni sud Doboj produžio mu je pritvor u kojem se nalazi od januara prošle godine, kada je uhapšen. U pritvoru ostaje i Sanjina majka Vojkana Bogojević, koja je optužena za teško ubistvo.

Janković i Cvijetić pušteni su da se brane sa slobode, a optužnicom Okružnog tužilaštva Doboj na teret im se stavlja obljuba nad nemoćnim licem. Sanja je u decembru 2010. godine, potom u oktobru 2012. i u julu 2014. imala seksualne odnose, nakon kojih je ostala trudna, a potom se porodila u septembru 2011, u julu 2013. i u aprilu 2015.

Za ubistvo dvije bebe optužena je njena majka Vojkana, dok je trećoj bebi presudila Sanja, jer joj je majka nakon porođaja kazala da je se riješi kako zna i umije, ali tijelo treće bebe nije nađeno.

Skeletne ostatke dvije bebe istražioci su pronašli 26. januara na njivi u neposrednoj blizini kuće Bogojevića u Trnjanima, umotane u čaršav i upakovane u najlonske vreće.

Pod istragom je bio i otac djevojke Milivoje Bogojević, koji je takođe podvrgnut DNK analizi jer se sumnjalo da bi i on mogao biti otac kćerkine bebe, jer se pretpostavljalo da je znao ne samo za kćerkine trudnoće, nego da je upravo on kćerku podvodio muškarcima.

Sanja je krajem avgusta prošle godine izmještena iz porodice zbog sumnje da je žrtva seksualnog zlostavljanja i nalazi se u ustanovi izvan Doboja.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dnk-analiza-ubijenog-novorodenceta-pokazala-sanjin-rodak-otac-njene-bebe/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot