Novak: Treba mi odmor, fizički i mentalno

Objavljeno: 15. 4. 2016 u 13:08h

Novak Đoković kaže da će mu dobro doći neplanirana pauza poslije eliminacije u drugom kolu turnira u Monte Karlu.

Đoković je izgubio od Veselog u tri seta, a posle meča priznao je da se osećao umorno posle trijumfa u Majamiju pre samo deset dana.

“Nedjelja treninga prošla je dobro u smislu da sam osjećao lopticu kako treba, ali nisam osjećao svježinu svo vrijeme. Radim vrijedno iz dana u dan, ali poraz je morao da se dogodi. Sve se dešava s razlogom, a sada ću imati pauzu kojoj se radujem. Potreban mi je odmor, fizički i mentalno“, rekao je Đoković i dodao:

“Naravno, nikada ne volim da gubim, ja ne kalkulišem, nisam takav. Jeste Rolan Garos najveći turnir na šljaci, ali nisam želio poraz ovdje, u mjestu u kojem živim već osam-devet godina. Kao što sam rekao, mislim da će mi odmor prijati mentalno, teških četiri-pet mjeseci je iza mene“.

Poslije ranog poraza u Kneževini, realno je očekivati da Novak igra i u Madridu (od 1. maja) i u Rimu (od 8. maja) pred Rolan Garos.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novak-treba-mi-odmor-fizicki-i-mentalno/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])