Novak: Ovo je dokaz da niko nije nepobjediv

Objavljeno: 14. 4. 2016 u 09:15h

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da je njegova eliminacija sa Mastersa u Monte Karlu pokazatelj da niko nije nepobjediv.

Đoković je prvi put od maja 2013. godine poražen u svom prvom meču na nekom turniru, pošto je od njega bolji bio Čeh Jirži Veseli sa 6:4, 2:6, 6:4. “Ovo je dokaz da niko nije nepobjediv.

“Mnogo puta u karijeri mi se dogodilo da izgubim i ovo nije prvi put”, rekao je Đoković na konferenciji za novinare poslije meča.

Đoković, koji je branio trofej osvojen prošle godine, bio je slobodan u prvom kolu, a poslije poraza od češkog tenisera istakao je da je Veseli zasluženo slavio.

“Očigledno mi nije lako da prihvatim poraz odmah po izlasku s terena, ali moram da čestitam protivniku. Mislim da je igrao veoma dobro. Servirao je odlično… Zaista, igrao je taktički veoma dobro i agresivno”, rekao je Đoković,

“S druge strane, malo stvari je bilo pozitivno u ovom meču za mene. Igrao sam veoma, veoma loše”.

Đoković je propustio šansu da veže treću Masters titulu u sezoni, poslije osvajanja Indijan Velsa i Majamija, a sljedeći turnir na kojem će nastupiti je Madrid, gde nije igrao dvije godine.

Srpski teniser je doživio prvi poraz na masters turnirima još od finala u Sinsinatiju prošlog avgusta, kada je bolji od njega bio Rodžer Federer.

“Ne želim da umanjim pobjedu Veselog. Zaista, imao je dobar nastup i zaslužio je da pobijedi. U odlučujućem setu kada je imao prednost brejka, igrao je veoma hrabro, raznovrsno… Išao je po pobjedu i zaslužio je”, rekao je Đoković.

Veseli će u trećem kolu igrati protiv pobjednika duela između Italijana Paola Lorencija i Gaela Monfisa iz Francuske.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novak-ovo-je-dokaz-da-niko-nije-nepobjediv/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])