Oklagijom na smrt pretukao oca?

Objavljeno: 18. 3. 2016 u 10:57h

Bilal Repuh (40) iz Višegrada uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući u selu Repuševići kod Višegrada oklagijom na smrt pretukao oca Abida Repuha (80).

Osumnjičeni je uhapšen u srijedu oko ponoći. On je kobne  noći nazvao policiju i prijavio da je dan ranije oko 20.30 časova njegov otac pokušao drvenim stepenicama da se popne na tavan kuće, nakon čega je pao i od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta.

Policija je po prijavi izašla na lice mjesta, gdje su na podu kuće zatekli tijelo nastradalog sa vidnim povredama. U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, navodeći inicijale, rekli su da su na lešu bile povrede glave i ruku.

“U kući je zatečena i nepokretna Abidova sestra Z. R., koja je takođe imala krvne podlive po tijelu”, kazali su u CJB Istočno Sarajevo.

Dodali su da spoljašnjim pregledom tijela stradalog nisu pronađeni tragovi koji ukazuju da su povrede nastale usljed pada sa visine.

Izvor blizak istrazi kazao je da je tokom pretresa kuće u ostavi pronađena skrivena oklagija na kojoj su bili tragovi krvi.

“Osumnjičeni je tokom saslušanja priznao policijskim inspektorima da je u srijedu tokom svađe u dnevnom boravku kuće oklagijom više puta po glavi udario oca i nanio mu povrede”, kazao je izvor “Glasa Srpske”.

Šta je motiv obračuna i zašto je Bilal podigao ruku na Abida, juče niko od nadležnih nije mogao reći. Policija je na licu mjesta izuzela određene tragove i dokaze koji će biti poslati na vještačenje.

Po naredbi tužioca juče je u prosekturi u Istočnom Sarajevu rađena obdukcija tijela Abida Repuha, nakon koje će biti poznat uzrok smrti. Naredba je izdata kako bi bilo određeno krivično djelo, odnosno da li je riječ o ubistvu ili porodičnom nasilju sa smrtnom posljedicom.

Mještani

Mještani sela Repuševići ostali su u šoku kada su čuli za porodičnu tragediju Repuha.

“Poznajem ih i nikada nisam sa njima imala neki problem. Vidjela sam da je policija dolazila u selo, ali nisam znala šta se događa. To je strašno ako je istina da je Bilal ubio oca”, kazala je jedna mještanka koja nije željela da joj objavimo ime.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/oklagijom-na-smrt-pretukao-oca/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])