Popodne naoblačenje sa kišom

Objavljeno: 14. 2. 2016 u 09:01h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH prije podne biće vjetrovito, promjenjivo oblačno i suvo u većini predjela, a popodne se očekuje naoblačenje s kišom.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 12 do 17, na sjeveru ponegdje i 19, a u višim predjelima malo niža od pet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar, prije podne, slab do umjeren, a poslije podne umjeren do jak južni i jugozapadni. U zapadnim područjima sredinom dana i tokom poslijepodneva na momente i sa olujnim udarima, saopštio je Federalni hidrometeorološko zavod.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Tuzla i Rudo jedan, Prijedor, Višegrad, Sokolac i Han Pijesak dva, Banjaluka, Zenica, Novi Grad, Zvornik i Srbac tri, Doboj, Bihać, Foča, Šipovo, Istočni Drvar i Čemereno četiri, Sarajevo i Mrakovica pet, Bijeljina, Srebrenica i Kalinovik šest, Mostar, Gacko i Ribnik sedam, Krupa na Uni i Mrkonjić Grad 10, Bileća 11 i Trebinje 12 stepeni Celzijusovih.

Količina padavina u protekla 24 časa: Nevesinje 32,5 litara po metru kvadratnom, Gacko 27,4 litra, Čemerno 17,7, Kalinovik 17, Foča 15,5 litara, Trebinje 14,3, Bileća 14, Doboj 9,8, Istočni Drvar 9,6, Sokolac 8,6, Prijedor 7,2, Han Pijesak 6,9, Višegrad 6,6, Mrakovica i Ribnik 4,8, Bijeljina četiri litra, Rudo 3,9, te Novi Grad 3,5 i Mrkonjić Grad 3,3 litra po metru kvadratnom.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/popodne-naoblacenje-sa-kisom/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])