Učenici pronašli novčanik sa 500 evra i vratili ga vlasniku!

Objavljeno: 13. 2. 2016 u 12:58h

Dvojica učenika Osnovne škole “Marko Miljanov” u Bijelom Polju pronašli su u dvorištu novčanik sa 500 evra i vratili ga vlasniku. 

Trinaestogodišnji Aldin Mušović i Darko Lazarević ispričali su da su novac našli u dvorištu škole, dok su šetali na odmoru. Aldin je ispričao da nisu brojali, ali da su vidjeli da ima puno novca.

“Nijednog trenutka se nismo dvoumili da vratimo novac. Jedva sam čekao da dođemo da predamo novac kako bi što prije pronašli vlasnika da se ne sekira”, ispričao je Aldin.

Uz pronađen novac u novčaniku je pronađena lična karta na ime Bjelopoljca Mersida Nišića.

Sekretar škole Miodrag Beli Rakonjac kojem su djeca predala novac kazao je da je škola ponosna što ima ovakvu djecu, koja treba da budu uzor ostaloj djeci.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ucenici-pronasli-novcanik-sa-500-evra-i-vratili-ga-vlasniku/||claudebot