Preteženo oblačno i toplo vrijeme, temperetura oko 17

Objavljeno: 8. 2. 2016 u 09:00h

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, uz nešto više oblačnosti, sa slabom kišom u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni.

Nešto manje oblačnosti i više sunčanih perioda očekuje se u istočnim i sjeveroistočnim djelovima. Vjetar umjeren do pojačan južnog smjera, a u Krajini na momente i olujan. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 5 do 10, a najviša dnevna od 8 do 15, na jugu i sjeveru zemlje do 17.

(Utorak)., pretežno oblačno vrijeme sa kišom u južnim i jugozapadnim područjima. U večernjim satima kiša se očekuje u cijeloj zemlji. Vjetar umjeren do pojačan južnog smjera, a u Hercegovini i u Krajini na momente i olujan. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 6 do 11, a najviša dnevna od 9 do 15 stupnjeva. Na jugu i sjeveru do 18 stupnjeva

Prognoza vremena za 10.02.2016 (Srijeda)., pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Kiša se najprije očekuje u južnim i jugozapadnim djelovima, a tokom dana kiša će se proširit i na ostale djelove. U većernjim satima, usljed pada temperatura, kiša će u višim područjima postupno prelazit u susnježicu i snijeg. Vjetar umjeren do pojačan južnog smjera, a poslije podne i krajem dana u skretanju na sjever. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 6 do 11, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 15 stupnjeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pretezeno-oblacno-i-toplo-vrijeme-temperetura-oko-17/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot