Potrošio pare, pa slagao da je pretučen i opljačkan

Objavljeno: 5. 2. 2016 u 10:06h

Davor Juričević (46) iz Kotor Varoši osumnjičen je da je potrošio oko 650 maraka, pa izmislio da je pretučen i opljačkan, saznaju “Nezavisne”.

Lokalnoj policijskoj stanici, sinoć u 22.45 časova, iz Službe hitne pomoći Kotor Varoš prijavljeno je da im se on obratio za pomoć, te da je tokom pregleda izjavio da su ga juče oko 16 časova presrela dva nepoznata muškarca, odvela ga u garažu, te ga pretukla i ukrala mu oko 650 KM.

Postupanjem po zaprimljenoj prijavi, policajci su izvršili uviđaj i ustanovili da se pljačka nije dogodila.

“Na osnovu prikupljenih informacija i dokaza, utvrđeno je da je oštećeni sam sebi nanio povrede i da je prethodno potrošio pare, te da nije izvršeno krivično djelo ‘Razbojništvo’ nad njim”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

O svim okolnostima i prikupljenim saznanjima upoznat je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

“On je naložio da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama, a da se tokom istrage utvrdi da li postoje elemenati za krivično djelo ‘Lažno prijavljivanje krivičnog djela'”, navela je Markanovićeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/potrosio-pare-pa-slagao-da-je-pretucen-i-opljackan/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])